Sunday, January 7, 2018

HOW MUCH CAN YOU EARN WITH SHAKLEE?

Assalamualaikum semua and Hye



Ramai sebenarnya yang PM saya di Facebook dan ada juga yang whatsapp bertanyakan berkenaan bisnes Shaklee. Antara soalan yang paling famous saya dapat ialah...


HOW MUCH MONEY CAN YOU EARN WITH SHAKLEE?

Ramai yang nak tahu berapa sebenarnya income yang mereka boleh dapat kalau mereka join bisnes Shaklee

Lebih kurang 4 tahun 6 bulan yang lepas, my first bonus cheque with Shaklee was RM79.80. 

And a month after, I became a Supervisor and my bonus terus jadi empat angka. It was around RM2,001. Tambah lagi RM500 sama dah gaji Yana kerja as Planner waktu tu.

Sebenarnya tujuan paling utama Yana buat bisnes Shaklee adalah sebab Yana nak resign dan Yana nak pindah ke Johor duduk dengan Husband - memang kitorang pjj lepas kahwin.

Juga, Yana mengimpikan untuk jadi seorang Work At Home Mom. Bekerja dari rumah, anak ada depan mata dalam masa yang sama income berganda ganda.

Alhamdulillah after 6 months, my income started to reach average around 7-9k per month. 

Sampai lah suatu ketika bila mana my Husband sendiri yang bersuara untuk Yana tender my resignation, Yana pun terus resign on February 2014. Masa tu genap 8 bulan Yana buat bisnes Shaklee and my income dah pun melebihi 10k per month.

Syukur Alhamdulillah, sekarang Yana dah pun jadi seorang Work At Home Mom lebih dari 3 tahun and my income pun dah berkali kali ganda jauh melebihi gaji selama 3 tahun Yana makan gaji dulu.


Yang paling membahagiakan, Husband pun dah resign dan full time buat bisnes Shaklee bersama sama dengan Yana since Raya hari tu :’)

I am not going to tell you the exact figures of my current income after more than 4 years Yana buat bisnes Shaklee, but Yana nak share income anak anak didik Yana sendiri yang mana Yana guide dari basic then mereka buat apa yang diajar sehingga lah mereka sendiri berjaya di tahap sekarang.

Ada yang melebihi 20k sebulan.
Ada yang 10-15k sebulan.
Ada yang 5-10k sebulan.
Yang 1-5k pun berderet deret.

Siapa mereka nih semua?



Ada di antara anak didik Yana yang merupakan work at home mom, anak depan mata all the time.

Ada anak didik Yana yang masih belajar lagi, mampu biaya pelajaran dan perbelanjaan sendiri.

Ada juga anak didik Yana yang berkerjaya, mereka buat Shaklee as passion and side income.

So in Shaklee business, everyone has a chance to grow and success.

It doesn’t even matter if you nih cantik ke, kurus ke, pandai ke, famous ke or any other qualities - well that’s a bonus if you have the criteria.

Even orang yang tak de education tinggi pun boleh berjaya asalkan ada passion nak belajar, nak berjaya dan yang penting kena rajin. 

And of course you need to love what you do, you need to love the Shaklee products as well.

Konsep bisnes Shaklee nih mudah jer.

✅ USE the products that suits your body needs
✅ SHARE your Shaklee Effects to others
✅ DUPLICATE your mentor - proven success!

So how much money can you earn with Shaklee business?

3 figures, 4 figures, 5 figures or more you named it. 

Cuma masa you nak dapat amount tu depends pada usaha, rezeki dan kemampuan you sendiri. 

Yang best juga, you might have the chance to join 5 STARS INTERNATIONAL TRIP for free! Semuanya pihak Shaklee sponsor :)


Trip Shaklee Italy 2015


Trip Shaklee US 2016


Trip Shaklee Japan 2017
FULL ENTRY HERE

As a mentor, I could be your waze to show you the way, but you need to drive on your own to reach your destination. Either Ferrari or Kancil, you decide! 


Untuk anda yang ingin menyertai team Shaklee di bawah bimbingan Yana sendiri, boleh terus hubungi Yana untuk pertanyaan lanjut di 016-2099703.


 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com