Thursday, April 17, 2014

VIVIX Shaklee VS Penyakit Buah Pinggang.

Assalamualaikum lovely people, may Allah bless you and ease your days ahead.

Vivix telah membantu pesakit ni yang hampir nak buat pemindahan buah pingang tetapi dibatalkan kerana keputusan analisis menunjukkan penyembuhan selepas guna Vivix. 

Vivix Recovery Story – Kidneys Healed and Transplant Canceled

Karen Sandifer, a former Home Health Care Supervisor, shares the following story regarding Brandy (her friend) and Vivix.  Brandy was preparing to give her husband one of her kidneys, because he was at stage 4 renal failure with polycystic kidneys.

“Tony has been taking Shaklee Vivix since February, 2009, and guess what?  We went to see the kidney doctor to find out about testing me so that I could give him a kidney and part of my liver, because he was high stage 4 renal failure with poly-cystic kidneys.  At stage 5 you have to be on dialysis to live.  So we wanted to do a transplant before he had to start.

“When they did his blood work, they told us that he is stage 2 to low stage 3, and then proceeded to take him off the renal diets, saying he does not need any blood pressure medication and to enjoy life, because he hopefully had many years before he has to think about dialysis! YOU DON’T GET BETTER WITH THIS DISEASE! And according to the specialists that we consulted, they all said that THERE IS NO CURE!

Kisah Penyembuhan Vivix -  Buah Pinggang Sembuh dan Transplant Dibatalkan

 Karen Sandifer, bekas penyelia Home 
Health Care, berkongsi kisah ini mengenai Brandy (sahabatnya) dan Vivix. Brandy dah bersedia untuk berikan satu buah pinggang dia kepada suami kerana suaminya mengalami kegagalan buah pinggang tahap 4 dengan buah pinggang polisistik.

"Tony mula mengambil Vivix sejak Febuari 2009 dan cuba teka? Kami pergi berjumpa pakar buah pinggang untuk membuat ujian supaya saya boleh memberikan buah pinggang dan sebahagian hati saya, kerana dia berapa pada tahap tinggi (4) kegagalan buah pinggang dengan buah pinggang polisistik. Jika tahap 5 anda perlu dialisis untuk terus hidup. Jadi kami mahu melakukan pemindahan organ sebelum dia terpaksa hidup dengan dialisis.

"Apabila mereka melakukan ujian darah, kami diberitahu yang dia berada pada tahap 2 atau tahap 3 rendah, dan seterusnya menghentikan dia dari meneruskan diet untuk buah pinggang, dia tidak memerlukan ubat-ubatan untuk tekanan darah lagi dan boleh menikmati hidupnya kembali, kerana dia mempunyai masa bertahun lagi sebelum perlu memikirkan untuk menjalani hidup dengan dialisis! Berdasarkan kata pakar yang berunding dengan kami, kesemua mereka mengatakan TIADA PENAWAR!




Mostly Malaysian people takut nak mencuba mengambil supplement disebabkan rasa takut terdapat sebarang kesan sampingan yang tidak baik selepas pengambilan supplement. That is why saya always tekan kan pengambilan supplement memang sangat digalakkan but you have to make sure supplement yang you ambil adalah NATURAL INGREDIENTS and that is what Shaklee offers :)

Andai kita ada chronic illness tidak rugi jika kita laburkan lebih wang kepada supplement yang disokong secara penyelidikan dan sains moden. Vivix merupakan tonik anti penuaan yang berupaya mengembalikan tubuh sehingga 25 tahun lebih muda. Master Law adalah contoh yang mengagumkan sebagai pengguna produk Shaklee untuk jangka panjang.




So people, do not hesitate to try Shaklee as your daily supplements as Shaklee offers you only NATURAL and SAFE supplements only. If you have more budget, usually I will recommend you to consume Vivix sebab Vivix is not only for chronic illness but also is for anti-aging. InsyaAllah you will look younger than your age. Sekarang nih my parents and my husband are consuming Vivix, alhamdulillah memang nampak perubahan yang nyata dari segi kesihatan and my hubby even hari-hari kerja under sun pun kulit tak sunburn sangat macam dulu :)

NOTE: You may read the link at my side bar or google Testimoni Vivix to read and learn more about Vivix.

Till then.

Assalamualaikum.

Your Shaklee Independent Distributor
NUR LIYANA | lyanahisham@yahoo.com
WeChat ID: lyanahisham
Instagram: @lyanahisham_
Facebook: Lyana Hisham or White Lavender (page)

 
Copyright @2016 Lyana Hisham
All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi
Powered By
Blogger.com