The Darlings

WELCOME, DISCOVER WHAT IS HEALTHY LIVING IS ALL ABOUT

Thursday, December 6, 2012

Perbezaan antara Beutskin Essence dan Kapsul SNE: Yang mana lebih berkesan?

Assalamualaikum dearies..

Lately, saya banyak menerima email berkenaan produk BE dan SNE kapsul. Ramai yang bertanyakan kepada saya yang mana lebih baik untuk di makan, BE atau Kapsul SNE?

Okayh, di sini saya akan menerangkan serba sedikit mengenai perbezaan di antara BE dan SNE so that korang boleh decide yang mana lebih baik untuk korang consume :)

Beutskin Essence (BE) ini fungsi utamanya ialah khusus untuk ke arah kecantikan dan pencerahan kulit merangkumi muka dan seluruh bahagian badan. BE juga boleh sekatakan warna kulit, terutama bagi wanita yang bertudung biasa ada berbelang pada muka macam pakai topeng jer kan?? Makan BE nih insyaAllah boleh kurangkan kesan berbelang and lama-lama boleh sekatakan terus warna kulit supaya lebih putih dan kemerah-merahan. Kalau produk kecantikan nih banyak untuk nak putihkan muka jer kan? Nak natural putih seluruh bahagian badan maka amalkan lah makan BE. Selain itu, BE nih jugak boleh memperbaiki kesihatan dalaman badan. Semua golongan boleh amalkan BE kecuali WANITA YANG HAMIL dan WANITA YANG DALAM USAHA UNTUK DAPATKAN ZURIAT. Sebab BE nih mengecutkan rahim.

Kapsul SNE pulak fungsinya menjurus kepada kesihatan dalam badan. Kapsul SNE nih dier boleh memperbaiki fungsi sel, membaik pulih sel, menyuburkan sel, mengandungi kesan anti-bakteria, memberi keseimbangan sistem dalam badan, mampu membersihkan darah dan juga membantu proses penyingkiran toksin dalam badan. Kapsul SNE boleh diamalkan oleh semua golongan termasuk lah wanita hamil, wanita yang inginkan zuriat juga digalakkan ambil sebab dier menyuburkan sel malahan kanak-kanak pun sesuai sebab dier memberi kecergasan kepada mental dan fizikal. Juga untuk wanita berusia yang ada masalah pigmentasi yang teruk, disarankan ambil Kapsul SNE. Pigmentasi dah hilang boleh consume BE pulak untuk kecantikan dan pencerahan kulit.


Price: RM250 (non member)
RM198 (member)
postage: Semenanjung (RM6),
Sabah & Sarawak (RM8)
Untuk lebih memahami fungsi kapsul SNE, boleh baca sedikit info di bawah:

MANFAAT UTAMA
• Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan elemen berbahaya.
• Meningkatkan fungsi sistem imun.
• Mencegah pelbagai jenis penyakit sistem pencernaan.
• Mengurangkan tahap lipid darah dan kolestrol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrovaskular.
• Mencegah jangkitan influenza.
• Merawat lecur, parut, reput fros dan kudis.
• Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh radiasi dan oksidasi.
• Menggalakkan peredaran darah dan mengelakkan pembentukkan bekuan darah, mempercepatkan proses penyembuhan luka selepas pembedahan.
• Mencegah dan merawat pelbagai masalah ginekologikal. Produk ini amat sesuai untuk kaum wanita.
• Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak.
• Meningkatkan kesihatan kulit dan menagguhkan proses penuaan.


KESAN RAWATAN KAPSUL SNE

Tempoh Rawatan Pertama (1-30 hari)
-
Wajah yang cantik dan berseri
- Kualiti tidur bertambah baik
- Mempertingkatkan sistem imun

Indikasi :- Kesan rawatan Kapsul SNE telah bermula, menyingkirkan toksin dan radikal bebas daripada badan anda. Sesetengah individu akan mengalami tindak balas yang positif (reaksi penyelarasan). Namun begitu, reaksi sedemikian akan hilang dalam tempoh 1-2 minggu.

Tempoh Rawatan Kedua (30-60 hari)
-
Berasa cergas dan bertenaga
- Wajah yang cantik dan berseri
- Pigmentasi dan kedutan berkurangan
- Kualiti tidur bertambah baik
- Wajah nampak berseri dan lebih muda.

Indikasi :- Sistem endokrin diselaraskan untuk mencapai keseimbangan dalaman; fungsi imun dipulihkan, metabolism pada tahap optimum. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.

Tempoh Rawatan Ketiga (selepas 60 hari)
-
Keletihan, kepenatan dan sakit belakang semakin lega
- Kulit tampak lebih lembab, halus dan gebu
- Pigmentasi berkurangan atau semakin pudar
- Pengurangan tahap gula darah, lipid darah dan kolestrol
- Peredaran darah yang optimum; hujung jari berwarna kemerah-merahan

Indikasi :- Kapsul SNE merupakan sumber nutrient penting untuk tubuh badan anda. Ia membantu menyelaraskan fungsi tubuh anda. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.

KAPSUL SNE sesuai untuk :

1. Penyakit saluran pernafasan; penyakit saluran gastrousus; penyakit sistem urinary.
2. Penyakit kardiovaskular dan serebrovaskular; penyakit system peredaran darah.
3. Penyakit sistem saraf; reumatisme dan arthritis
4. Penyakit kulit;
5. Fungsi imun yang semakin merosot;
6. Lecur, lepuh, kudis tekanan, luka, reput fros.
Jika berminat untuk pre-order Kapsul SNE, boleh email kan kepada saya: the_whitelavender@yahoo.com and sila sertakan maklumat di bawah:
-Full Name
-Address
-Tel num
-Ic num
**Untuk trial pack cuma ada 30 capsules sahaja, harga RM125 (not including postage).
Till then, have a nice day dearies.. Assalamualaikum.