The Darlings

Tuesday, January 22, 2013

Testimoni: BE and SNE (updated!)

Assalamualaikum..



Just to share with you ladies, antara feedback yang saya receive daripada customers yang dah try Beutskin Essence and also few testimonies dari artis yang mengamalkan BE and SNE.


*sila click untuk tumbesaran*



This girl was my junior masa kat SBP, she had consumed 2 boxes..
*gambar tak di edit*

If ada customers lagi yang nak share boleh email kat saya ye. Sharing is caring.. Ada emails lagi yang tak sempat nak print screen, sorry. Tapi kalau uols hantar gambar, confirm I publish kan :)

Ini pulak testimoni from Scha, she consumed 2 capsules per day just like I did: 1 pagi and 1 malam.




Hari tu dapat email from one of my customer nih. Sebelum nih masa dia baru order, dia ada bagitau yang dia baru accident and banyak kesan luka-luka juga lebam..

"On Thu, Dec 6, 2012 3:35 AM PST fiza ria wrote:

>Nk order SNE too...pliz inform total price ya..baru baca blog awk...saya
>baru sj xcident...really hope produk ni dpt mmbantu...sbb byk luka n lebam
>lebam..."

Yang nih email dia hantar tadi..

"salam...haiii...thanks...BE N SNE yang i purchase da sampai dengan selamatnya...dekat sebulan da pun...=) so far my skin esp kat part luka xciden kat kaki tu da beransur baik...syukur...puas ati...=) da purchase means automatically jadik ahli kan..da boleh check x lagi?n one more thing... nk tanya psl dropship...rasa bminatlah...=)

Testimoni received this morning, from one of my repeat customers:



"Wednesday, January 30, 2013 5:14 PM


From:
 To: "White Lavender"
alhamdulilah...dalam byk2 produk yg akak try BE la yg akak rs puas hati...akak bertudung xnampak berbelang2 dh...jerawat cpt kecut...kurang letih...kt ofis pun dh xngantuk2..kulit xnampak kusam...thanks adik insyaallah mudah-mudahan akak dpt berthn utk amalkan BE ni.." 




Scha, she's our SNE ambassador now :) Memang her skin makin cantik, cuba tengok cerita Jodoh hari Isnin, 9 pm kat Astro Ria.

Nampak tak kulit Adira nih meang tak dinafikan semakin cantik and gebu uols!

Heliza pun makin cantik berseri sekarang, kulit dia makin flawless and cerah!

Till then, have a nice day ahead dearies :)

Assalamualaikum..