The Darlings

Saturday, November 17, 2012

Felinna Inch-Loss: Lotion Ajaib!

Assalamualaikum..

Tajuk entry jer dah buat orang tertanya-tanya, lotion ajaib ape pulak laa nih.. Okayh, ramai di antara kita tak kisah lah dah kawen atau belum, dah ada anak ke belum.. For sure ada lemak-lemak berlebihan pada kulit. That includes me as well, walau pun dikategorikan sebagai kurus oleh kakak-kakak kat ofis.. helloooo.. I tetap ada lemak extra kat bahagian lengan and pinggang. Sobs!

Then I found this lotion, such a magic lotion! Hanya dengan sapuan yang nipis tiap-tiap malam sebelum tido, bahagian badan yang bermasalah ada lemak extra boleh berkurangan. Yes, I repeat.. Berkurangan, which means makin kurus and lebih confident :) Plus, bau dia wangi.. Tak de lah bau herba yang memeningkan and bila pakai rasa berangin je.

Khusus untuk gadis yang bakal menjadi raja sehari macam saya, spare tyre harus lah dielakkan. Kalau boleh, I tak mau pakai korset bagai tak boleh nak brnafas :( So let it be naturally slim instead of nampak slim. Betol tak? Wanita-wanita yang dah berkahwin and ada masalah lemak berlebihan juga boleh mencuba, terutamanya yang baru lepas bersalin.

Preggy mama pun boleh pakai jugak tau. Boleh sapu pada bahagian-bahagian lain macam pipi, lengan, peha, except perut nanti cian baby berangin lak. Bahagian yang terasa lenguh pun sapu jer lotion nih nanti insyaAllah rasa lega and boleh tido dengan nyenyak nyee :)


Introducing...

FELINNA Inch-loss lotion

~ Berharuman persis minyak wangi memukau rasa, memiliki sensasi dingin (tidak terlalu hangat) dan mesra pengguna..
~Mampu membakar lemak-lemak berlebihan serta selulit di bahagian badan yang diingini seperti di perut, peha, pinggang dan lengan dengan sapuan mudah tanpa lekitan. 

~Boleh turun sehingga 5 KG sebulan tanpa berdiet dan senaman yang meletihkan!

HARGA:
RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK 

*free postage*
180ML/BOTOL


*MADE IN MALAYSIA
* Berdaftar dgn KKM (NOT121006160K)
* HALAL



The ingredients :
Aloe vera extract, Sodium edta, Triethanolamine, Acrylate, Iris florantina extract, Glycerine, Capsaicin, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, N-butylparaben, Propyparaben, Isobutylparaben, R.O water.

KEISTIMEWAAN FELINNA INCH LOSS..
~Diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syaratnya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.
~Dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, P.Pinang.. Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna.  So, jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya)
~Bagi yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.
~Selain menghilangkan lemak-lemak berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.
~Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)

CARA PENGGUNAAN:
~Picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
~Sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.
~Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)


Testimonies from my dear customers..

*click untuk lebih clear*




Pengesahan produk Felinna :)



Interested? Just send a mail to the_whitelavender@yahoo.com and provide below details,

name:
address:
tel num:
qty:

Till then, have a nice weekend :)

Assalamualaikum..