The Darlings

WELCOME, DISCOVER WHAT IS HEALTHY LIVING IS ALL ABOUT

Tuesday, May 25, 2010

Hero kacak.

Siape kat sini minat citer and lagu hindustan angkat tangan.. Saye! Saye! Yess, saye memang minat giler citer Hindustan sejak dari kecik kot. First movie yang saye tengok citer Kuch Kuch Hota Hai (macam nih ke spell dier??).. Sejak dari tuh, memang minat giler kat citer hindustan. Tapi bukan semua lah, kena tengok hero hensem dengan heroin cunn jer baru boleh layann okayy ;p


Actually, dah lame tak layan hindustan. Baru-baru nih jer semenjak rumah ade tambah channel astro yang baru, Mustika. Channel 133 name dier B4U ade pasal hindustan movies, songs and news lah. Saye cume layaaan bile ade hero sorang nih jer keluar.. Siapa dier? Tadaaaaaaa..



Ehh.. Salah laaaa! Nih hero saye okayy. Hero hindustan faveret saye yang kat bawah nih haaaa ;)






okayy fineeee.. cair i tengok! +_+

tengokkk badan dier.. lengan dier.. dem!

but apaper pun, yang kat bawah nih tetap di hati okayy.. ;)

muzakkir shukri tetap nombor satu,
shahid kapoor nombor dua lah erk.. ;p

Seriously, saye sukee giler kat Shahid Kapoor and lakonan dier sure mantappp! Tapi saye paling suke kalau dier berganding dengan Kareena Kapoor. Nampak macam suweet aje..


Their acting memang mantapp and nampak macam ade chemistry jer. My most faveret movie is Jab We Met. Movie nih dah lame jugak 2007 kot, and I've watched it for like more than five times kot?? Memang dah angau dengan hindustan nampak nyer.. Isk! Isk!


my most faveret song from the moviee..
kalau dengar betul-betul, lagu nih ade sikit macam
lagu agnes monica yang "Tak ada logika" tu kan??

So for those yang nak layan movie nih, search je kat youtube Jab We Met for sure akan jumpe part 1 sampai part 15 kot kalau tak silap saye lah. Citer nih bestt and diorang berlakon pun bestt jugak ;) All the songs pun not bad lahh..

Okayy lah till then, nak sambung makan ice-cream sambil tengok citer nih for the 6th ke 7th time sebab Shahid sangat hensemm and Kareena sangat suweeeet. Hep! Hep! Siape tak suke diorang jangan argue dengan saye sebab saye memang sukee diorang. Sayangg nyer diorang dah break up dulu :( 

Sekian, have a nice day readers and followers tersayangg. Bai! :)

P/S: Ade orang kate muke encik kesayangan ade macam Shahid Kapoor sikit-sikit. Ehh ye ker? ;p


24 comments:

r-mean said...

kwn saya bnyk suka cite hindustan..siap hafaz lirik lagu agi..layan jer lah~

Lyana Hisham said...

hehe..best apee ;)

MarelFira said...

yana, u sama mcm i..really like hindustan pnyer muvee, songs..

bestla ade astro, ley tgk de latest muvee..

i minat shah rukh khan, best..
u minat x?

nana ^__^ said...

mmg same la kak muka bf akk ngn shahid kapoor tu :)

aimi said...

ade la iras2 skit kot. haha.

kembatolo™ said...

berkongsi minat la kita..haha..da tengok citer baru shahid?sal dye jadi cikgu..?

lieya orange M.I. said...

muka hero u sama la ngan hero hindustan tu...=)

Lyana Hisham said...

marelfira, minat jugee..tp i lg suke shahid..hee ;)

Lyana Hisham said...

nana, hehe sikit2 ade la kot ;p

Lyana Hisham said...

aimi, haha yer2..sikittt jer ;p

Lyana Hisham said...

kembatolo, paathshala kn? da kua ke? aritu tgk the making jer..huu

Lyana Hisham said...

lieya, hehe sikit aje same nyer ;)

♥CIK SHA♥ said...

me!! me!! peminat hindustan tegar...ahaha..tapi cerita yang best2 je la..tak kesah hero dengan heroin sape..janji cun n encem..kui3..

eh..betul la..ur hero ade sikit2 mirip shahid kapoor..hehehe..

cindir-rela said...

aah, ad rupe sket ngan balak kamu..hehe

Lyana Hisham said...

cik sha, hehe sikit lah..

betul2, kna tgk hero ngn heroin kn ;)

Lyana Hisham said...

cindir-rela, hehe sikit jer ;p

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

liyana, cam lebih kurg je muka meke ber2 :)

Lyana Hisham said...

sis fiza, hehe sikit2 jelah ade :)

~bi[L]LY^LiL[L]Y~ said...

ummm....in reality shahid kan mmg kapel ngan kareena..~ =)
i lyke kareena..wuhhuu~

~bi[L]LY^LiL[L]Y~ said...

ummm....in reality shahid kan mmg kapel ngan kareena..~ =)
i lyke kareena..wuhhuu~

Lyana Hisham said...

itu lame la..da clash kn? huu

~bi[L]LY^LiL[L]Y~ said...

yeke...aisehh..~
outdated btol..
=)

**hudalulu** said...

yana...cite ni memang best la..
i tgok pun sebab u yang suggest tau..hehehhe

Lyana Hisham said...

hehe kannn..i ske gle diorg dlm citer nih ;)